Ugglans restaurang

Foto: Mostphotos

Skollunchen är en viktig del av dagen. Matsedeln planeras så att barnen kan äta en allsidig och näringsriktad kost.

Vår matsedel

Vår meny är baserad på Haninge kommuns basmatsedel för skolor.
Utöver denna meny (som du kan läsa om i grå ruta) serverar vi alltid ett vegetariskt alternativ. Salladsbuffén har ett bra urval av grönsaker, sallader och dressingar. Vi har fem sorters knäckebröd, två sorters margarin och som dryck erbjuds lättmjölk och vatten.

Frukost

Frukost serveras i matsalen mellan 07:30–07:45 för elever med morgonomsorg. From vt 22 erbjuds frukost även till övriga elever på skolan.
Frukosten varieras under veckans dagar.

Mellanmål

Serveras till barn som är inskrivna i skolbarnsomsorgen.
Mellanmålet serveras enligt de svenska näringsrekommendationerna. Mellanmålet är ett tillskott och ingen riktig måltid. Det kan bestå av bröd, pålägg, frukt, grönsaker, fil, yoghurt eller mjölk.

Senast uppdaterad: 18 januari 2022